Welkom op mijn nieuwe web-log waar ik af en toe iets schrijf over de dagelijkse dingen.
Hobby's, vakanties enz. Het web-log heeft een Indiaas tintje.
Dat komt omdat wij vele jaren in de wintermaanden in Goa(India) verblijven.
We begonnen met twee weken, vervolgens drie,
twee maanden en langzamerhand werden
het vijf maanden.
Herman ging vorig jaar eerst en ik zou 2,5 maand later
daar ook naartoe gaan om met de feestdagen 2013
weer samen te zijn.
Helaas is het allemaal anders gegaan.
Na 2,5 week in Goa is Herman
daar overleden.
Ik heb de draad weer opgepakt,
schrijf af en toe iets op dit weblog,
maar toch veel minder dan voorheen.



dinsdag 6 maart 2012

Eerste dag Delhi


Een kort verslagje deze keer.
Zondag alles verder ingepakt en met behulp van onze vrienden wat dingen bovenop de badkamer geplaatst. Daar mag het blijven staan tot volgend jaar.
Daarna afscheid nemen, tranen........nog even zwaaien
en dan op naar het vliegveld.
Onze vlucht naar Delhi vertrok met een half uur vertraging. Rond 6 uur in het hotel, beetje geïnstalleerd, snel een biertje en een frisje en hop naar buiten, de Main Bazar op.
Even onze neus laten zien bij bekenden en daarna wat rond gestruind. Terug naar het hotel en lekker gegeten en naar bed.

Gistermorgen eerst met de tuctuc richting de Turkman Gate. Daar alles kunnen vinden wat op het lijstje stond. Nou ja....bijna alles, maar dan ook weer dingen die niet op het lijstje stonden. Zo gaat het nou altijd. Tussendoor natuurlijk even een zalig bakkie chai, lekker even op de stoep en kijken naar alles wat zoal om je heen gebeurt.

Lekker bakkie cai (kruiden thee)
Na de Turkman Gate eerst de tassen naar het hotel gebracht, een snelle hap en naar de Kinari Bazar. Ik wilde iets nieuws hebben om de kraam mee op te tuigen en dat is gelukt hoor. Verder wat kleinig heden gekocht en weer de nodige leuke zaakjes ontdekt. Ik denk dat je daar jaren en jaren nodig hebt om alles te ontdekken en dan per saldo nog niet veel weet. Het blijft ons steeds weer verbazen.


Omdat we op een bestelling moesten wachten die na een uur gereed zou zijn (die dat dus niet was) zijn we eerst even naar McDonald gegaan. Daar kun je dan zomaar even zin in hebben. Terug de bestelling gehaald, was nog klaar ook. Oh wonder. Want een uur is hier zomaar 3 uur.
Terug weer naar het hotel, onder de douche en weer aan de loop. Main Bazar nog weer eens over. Toch weer een zaakje ontdekt met leuke dingen en zo gaat het maar door.
gisteravond in het hotel lekker gegeten en lekker slapen.
Vanmorgen op tijd wakker, ontbijt zit er weer in. Een stevig ontbijt hoor. Pannenkoek met honing en twee toast met jam en thee. Herman een masala omelet met toast en toast met jam en masala thee. Kunnen we er voorlopig weer even tegen. Nog even en dan gaan we er op uit met de riksja. Eerst naar de Sadar Bazar.
Wordt weer vervolgd. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten